Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Silnicí U Jezu od středy odpoledne řidiči neprojedou

26. 11. 2018

Ulice U Jezu vedoucí od Rybníčku k nejvyšší budově v Liberci, kde sídlí Krajský úřad Libereckého kraje, bude pro všechna motorová vozidla na několik dní neprůjezdná. Důvodem je oprava havarijního stavu kanalizace v tělese komunikace.

Od středy 28. listopadu 2018 od 17.30 hodin bude úplně omezen provoz na komunikaci U Jezu. Úplná uzavírka by podle plánu měla skončit v neděli 2. prosince 2018 ve 23.59 hodin. Zcela nepřístupný bude vjezd do garáží v budově C krajského úřadu, stejně tak vjezd pro invalidní návštěvníky kraje k vyhrazenému místu pro imobilní u výtahu, neprojedou ani zásobovací vozidla či auta České pošty a kurýrních společností. Omezení platí i pro parkování podél Nisy a pod budovou krajského úřadu.

 „Pěšky lidé s dílčím omezením ale projdou,“ doplnila Ivana Jarošová, vedoucí odboru kancelář ředitele, s tím, že společnost Severočeské vodovody a kanalizace bude opravu provádět bezvýkopovou technologií. Celá trasa tedy sice nebude rozkopána, ale bude nutné v místech startovacích jam mít velká čerpadla na přečerpávání splašků a nákladní auta.

Bc. Lenka Klimentová
lenka.klimentova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 602684299